SALVADOR GRAU

SALVADOR GRAU

INFORMACIÓ

Can Grau és una petita explotació familiar de 2,5 hectàrees a Mataró dedicada al cultiu d’horta. Actualment, en Salvador n’és el propietari. L’experiència amb la qual compta es nota en cada verdura i hortalissa, i és que el seu besavi era masover a Argentona des de 1919. Posteriorment, el seu avi va comprar una vinya a Mataró, on és ara Can Grau, i la va transformar amb molta il·lusió en una horta.

Can Grau ofereix una varietat de verdures cultivades a l’aire lliure i de manera tradicional, treballant en harmonia amb el medi ambient. Perquè això es compleixi, Can Grau forma part de l’Agrupació de Defensa Vegetal del Baix Maresme (ADV). Aquí és on reben assessorament tècnic per dur a terme un control biològic de plagues.

Situat dins de l’espai agrari de les Cinc Sènies a Mataró, els camps de Can Grau es troben a només 35 minuts amb cotxe de Barcelona ciutat. 

Als camps de Can Grau, s’hi poden trobar varietats autòctones del Maresme, com el pèsol garrofal. També hi cultiven des de faves i mongetes, fins a bledes i espinacs. Cal destacar les 3 varietats de tomàquet de sabor total, que porten els noms de Rosende, Rosalinda i Rosamunda. Ara bé, com ells mateixos ho afirmen, la seva especialitat són els alls tendres, que els pots trobar a Farmily. 

Gràcies, Can Grau!

Open chat