DANI

DANI

INFORMACIÓ

En Dani és agricultor i porta dedicant-se a la terra des de sempre. Actualment, treballa a la seva explotació d’arbres fruiters a Tivenys, al costat de Móra d’Ebre. Els terrenys gaudeixen d’un paratge natural espectacular, ja que es troben al bell mig de la Serra de Cardó, al costat esquerre del riu Ebre.

En Dani cultiva diversos tipus de mandarina i taronges, fet que fa que tingui producte durant tota la temporada. A més, gràcies a la seva manera de treballar, sempre de manera tradicional i respectuosa amb la fauna i flora que habiten als voltants, les fruites són de boníssima qualitat.

Cal destacar que en Dani cultiva taronja Navelate, considerada la millor taronja del món. El que la fa tant excel·lent és que conserva les seves qualitats intactes un cop s’ha collit de l’arbre. No es veu afectada pel temps ni per l’aspecte lleig que pugui adquirir la seva pell.

En Dani estima la seva feina i aquesta passió es nota en cada fruita que recull. A Farmily podràs trobar les seves taronges i mandarines.

Gràcies, Dani!

Open chat