FAMÍLIA CALBET

FAMÍLIA CALBET

INFORMACIÓ

Horts Calbet és una explotació catalana i familiar que ofereix l’experiència de moltes generacions en el treball de la terra i en la producció de fruites i verdures. Pare i fill treballen les terres per oferir productes d’excel·lent qualitat perquè són frescs, madurats al sol i a l’aire lliure. La producció és variada, segons la temporada. De fruita hi ha síndries i figues i d’horta carabassons, mongetes tendres, tomàquets, escaroles, enciams, cols, carabasses, coliflors, bledes, carxofes, apis, calçots, porros i patates.

Les finques estan situades a Viladecans, a 15 minuts de Barcelona ciutat. Es treballen de manera tradicional i curosa, però incorporant en cada moment els millors mitjans tècnics per dur a terme una producció respectuosa amb el medi ambient i aconseguir que arribi al plat del consumidor producte fresc i saludable en molt poques hores.

De cap de les maneres es comercialitza els productes a grans supermercats, com Mercadona o Carrefour ni cap de l’estil. Tampoc s’envasa els productes en plàstic. D’aquesta manera, s’aconsegueix que el producte es valori com a natural, saludable i de proximitat.

Gràcies, família!

Open chat