GERMANS RIERA

GERMANS RIERA

INFORMACIÓ

Els germans Riera s’han dedicat a l’agricultura d’ençà que eren ben petits. Tots els coneixements i els trucs per cuidar la terra els han après del seu pare. Actualment, cadascun es dedica a l’agricultura en diferents parts de Catalunya. En Vador, un dels germans, treballa colze a colze amb el seu pare a l’explotació que tenen a Mataró, a 35 minuts de Barcelona ciutat.

Als seus camps s’hi poden trobar una gran varietat de verdures que han estat cultivades de manera tradicional, respectant la fauna del lloc. Aquest fet es veu reflectit en cada producte d’en Vador i és per això que són verdures de tanta qualitat. Als seus camps hi creixen des de bledes fins a apis i julivert. Ara bé, l’especialitat d’en Vador són els espinacs i els raves, que els pots trobar a Farmily.

Els bons resultats del cultiu d’aquesta explotació tenen a veure amb la passió que sempre han tingut, tant en Vador, com la seva família envers la seva feina. Només coneixent-los es pot percebre l’actitud positiva i enèrgica amb la qual treballen cada dia.

Gràcies, Vador!

Open chat