JOSEP MARIA

JOSEP MARIA

INFORMACIÓ

En Josep Maria té una petita granja a Vila-rodona, Tarragona, dedicada a la producció d’ous ecològics amb certificat CCPAE, que porten el nom d’ous Entre Vinyes. El que fa que la qualitat del seu producte sigui tan excel·lent és la unió de tres factors.

1. Els ous d’Entre Vinyes són de número 0, fet que garanteix que l’estil de vida que porten les gallines segueix la normativa de la producció avícola ecològica. En altres paraules, les gallines viuen en llibertat, gaudint de l’aire lliure i del paratge natural en el qual es troben. A més, la seva alimentació prové de productes naturals amb certificació ecològica.

2. La granja d’Entre Vinyes està situada en el vell mig de la Serralada Prelitoral, a la vora del riu Gaià, entre Vila-rodona i Can Ferrer. El paratge natural queda a 35 km de la costa de Tarragona, on les gallines poden gaudir d’un clima mediterrani magnífic.

3. En Josep Maria creu en la importància de dur a terme una producció de circuit curt. Això vol dir que, des que es pon l’ou, fins que arriba al consumidor, ha passat un temps reduït. Aquest fet fa que els ous siguin més frescos i presentin unes propietats organolèptiques excel·lents, tant pel que fa al gust, l’olor, la textura i l’aspecte.

Gràcies, Josep Maria!

Open chat