MIQUEL SABAT

MIQUEL SABAT

INFORMACIÓ

En Miquel Sabat Vilarnau porta tota la seva vida dedicada al camp.

Els seus productes són conreats als terrenys de Cal Nano a Santa Coloma de Cervelló, que es troben a 17 km del centre de Barcelona.

Com a agricultor ofereix un producte de proximitat, collit al matí per consumir aquella mateixa tarda. Conrea enciams, col Kale, coliflors, bròcolis, tomàquets, nespres, cireres, d’entre altres.

El seu producte és gairebé ecològic, tot i que no té la certificació del CCPAE. Cultiva els seus productes segons els estàndards d’agricultura integrada, que pretenen la no utilització de productes químics en el conreu de les hortalisses i fruites i la biodiversitat de plantes i animals autòctons.

En Miquel Sabat va formar part del grup impulsor que va treballar perquè els terrenys agrícoles del municipi de Santa Coloma de Cervelló formessin part del Parc Agrari del Baix Llobregat. Així, els seus terrenys agrícoles formen part d’una àrea que comprèn des de terrenys una mica elevats fins a terrenys a la vora del Llobregat.

En tots aquests terrenys hi ha aqüífers que fan que sigui una zona fèrtil per a l’agricultura. A més, la seva proximitat amb la gran urbs, Barcelona, fa que les seves collites siguin perfectes per a poder gaudir del producte acabat de collir sense que aquest hagi de madurar en cambres frigorífiques ni recórrer grans distàncies amb camió.

Gràcies, Miquel!

Open chat