MOOMA

MOOMA

INFORMACIÓ

Mooma és la tercera generació de la família que es dedica al cultiu de pomes a l’Empordà. El 2016, després de 4 anys de recerca, van decidir comercialitzar la primera sidra catalana. Es tracta d’una beguda fresca, completament natural, de circuit curt, baixa en alcohol i saludable. Els productes Mooma són km-0 ja que la totalitat de la matèria primera prové de les pròpies plantacions situades a Palau-sator (Baix Empordà).

La sidra s’elabora seguint un procés acurat de selecció de pomes, barreja segons les característiques, maceració, premsa i fermentació. Cada una de les seves sidres té un proces específic que dura de 6 a 12 mesos i varia cada any. Les causes d’aquesta variació van lligades principalment al moment de recol·lecció de les pomes. Les condicions meteorològiques de primavera i estiu, la insolació que afecta als sucres, el terreny que pot modificar la producció i el vigor o l’edat i varietat de les pomeres són alguns dels aspectes principals que s’han de tenir en compte.

També elaboren sucs de poma. A la nostra web trobaràs suc de poma Gala i suc de poma Fuji. Cada un d’aquests sucs té una personalitat pròpia per tal de satisfer tots els paladars. D’aquesta manera, amb una matèria prima local de primera qualitat, passió, amor i dedicació ofereixen el millor gust i aroma de la terra.

Gràcies Mooma!

Open chat