HORTS CALBET de VILADECANS


Horts Calbet és una explotació catalana i familiar que ofereix l’experiència de moltes generacions en el treball de la terra i en la producció de fruites i verdures. Pare i fill treballen les terres per oferir productes d’excel·lent qualitat perquè són frescs, madurats al sol i a l’aire lliure. La producció és variada, segons la temporada. De fruita hi ha: Síndries i figues. I d’horta: Carbassons, mongetes tendres, tomàquets, escaroles, enciams, cols, carbasses, coliflors, bledes, carxofes, apits, calçots, porros i patates. 

Carxofes. Del camp a la taula.

Les finques estan situades a Viladecans a 15 minuts de Barcelona ciutat, es treballen de forma tradicional i acurada, però incorporant en cada moment els millors mitjans tècnics per dur a terme una producció respectuosa amb el medi ambient i aconseguir que arribi al plat del consumidor fresca i saludable, en molt poques hores.

Coliflor. Del camp a la taula.

De cap de les maneres es comercialitza els productes a grans supermercats com Mercadona o Carrefour ni cap de l’estil, tampoc s'envasa els productes en plàstic. D'aquesta manera s'aconsegueix que el producte es valori com a natural, saludable i de proximitat.

Gràcies Xavi!