Melmelada de taronja i mandarina


90 minuts

Fàcil

-

 INGREDIENTS 

500g de taronges 600g de sucre
500g de mandarines Pots de vidre amb tapa
1 llimona

 PREPARACIÓ 

Tots els productes de Farmily són saludables, de proximitat i estan cultivats de manera tradicional però és convenient començar qualsevol recepta netejant la sorra que poden tenir.

 1 Esterilitza els pots de vidre i les seves tapes en una olla amb aigua bullent durant 15 minuts. Deixa que s'eixuguin de manera natural i, un cop secs, posa'ls cap per avall a sobre d'un drap net.

 2 Tria les dues taronges i les dues mandarines amb la pell més maca. Neteja-les i pela-les traient el mínim de part blanca.

 3 Posa una olla al foc i quan bulli posa-hi les peles tallades en tires finetes. Deixa-ho coure 5 minuts. Escorre-les i passa-les per aigua. Repeteix el procés de bullir i escórrer 2 vegades més.

 4 Pela i talla tota la fruita en trossos petits. Posa-la en una olla amb el sucre, el suc de llimona i les tires de la pell bullides. Deixa-ho bullir a foc lent durant 45 minuts. Vés removent i vigilant que no es cremi.

 5 Omple els pots amb la melmelada en calent i tapa'ls amb tota la força que puguis. Posa els pots drets en una olla amb aigua bullent durant 10 minuts i, després, deixa'ls refredar. Ja està!

 

Bon profit! 🍆 🍅 🥬