Xips de col kale


INGREDIENTS 

- Col kale              - Oli                 - Sal

PREPARACIÓ 

Tots els productes de Farmily són saludables, de proximitat i estan cultivats de manera tradicional però és convenient començar qualsevol recepta netejant la sorra que poden tenir. A continuació assequem molt bé les fulles, perquè si les deixem humides, en comptes d'obtenir unes xips de kale cruixents obtindrem una col kale tova. Després, separem les fulles grans de les tiges de la col arrissada i les tallem en petits trossos perquè triguin menys a fer-se al forn.

A continuació, posem les fulles de kale en un bol i afegim oli d'oliva extra i una mica de sal. Si vols que el teu xips kale tinguin algun toc especial és el moment d'afegir aquí una mica de les espècies al gust que hagueu decidit com all, el xili en pols o el pebre negre; si no, simplement barregem bé l'oli amb les fulles perquè totes quedin empapades. Escalfem el forn a 175 ºC. i col·loquem les fulles de kale, deixant espais entre elles, en una safata de forn amb paper vegetal perquè no s'enganxin.

Col kale - Del camp a la taula 

Les deixem al forn uns 10 minuts. És important vigilar els últims minuts i treure-les de forn quant comencin a torrar-se per evitar que arribin a tornar-se marro del tot, perquè sinó tindran un sabor amarg. 

Per últim, les deixem refredar abans de consumir-les. Afegim també algunes espècies si escau i ja tenim aquest deliciós snack de kale cruixent i saludable.

COMPRAR ELS PRODUCTES