Com funciona la subscripció?

Farmily ofereix la millor fruita i verdura de temporada i te la porta a casa per a que puguis gaudir d’una alimentació sana, sostenible i deliciosa sense haver de fer la compra ni tenir que pensar el que necessites. 

Seleccionant aquest producte rebràs un sortit variat de fuita i verdura recurrent d’aproximadament uns 10 – 12 Kg per a que puguis cuinar les receptes que t’enviarem al correu electrònic o les que tu vulguis. 

Avantatges


Com funciona?

1 – Primer de tot escull quin dia de la setmana vols rebre la comanda i la freqüència. Recomanem una entrega cada setmana per a nuclis familiars de +3 persones o per a 2 persones que consumeixin diàriament fruites i verdures.

2 – Els dissabtes al matí t’enviarem un mail amb els productes que conté la cistella de la setmana. Tindràs temps fins el dia abans de la entrega a les 21h per a modificar els productes en cas que no t’agradi alguna cosa. Si els productes que esculls tenen preus diferents dels preseleccionats s’ajustarà automàticament les quantitats per assegurar que el contingut compleixi amb el preu de la tarifa.

Si no es respon el correu i no es modifica cap producte de la cistella, s’enviaran automàticament els productes preseleccionats. (*El nostre sistema es intel·ligent i aprendrà de les teves preferències fent que cada vegada proposi cistelles de productes aleatoris més afins als teus gustos)

3 – Cada setmana rebràs receptes delicioses perquè et puguis inspirar a l’hora de cuinar els productes que t’arribin.

4 – Com sempre t’avisarem de l’hora exacte d’entrega a través d’un mail el mateix dia de l’entrega.

5 – Els divendres abans de la setmana d’entrega es cobrarà automàticament l’import de la tarifa.

6 – Si alguna setmana no estàs a casa i vols cancel·lar la comanda per aquella setmana o posposar-la a la setmana que ve ho pots. Sempre que ho vulguis podràs modificar, ajornar o cancel·lar la teva subscripció sense cap mena de penalització.

Moltes gràcies per confiar en Farmily

Subscriu-te a la Tarifa plana