Preguntes freqüents

Quines són les despeses d’enviament?

Farmily inclou de manera totalment gratuïta el transport en comandes superiors a 25€ a la ciutat de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Per a comandes a Barcelona i l’Hospitalet inferiors a 25€ s’ha de pagar un suplement d’1,99€/comanda en concepte d’enviament.
Per entregues a fora de la ciutat de Barcelona, la tarifa és de 2,75€/comanda (si la comanda és superior a 25€) o 3,99€/comanda (si la comanda és inferior a 25€).

Com puc pagar la meva comanda?

El pagament de les compres s’ha d’efectuar mitjançant targeta bancària o Paypal. Les targetes bancàries acceptades són: Visa i MasterCard. Tots els pagaments realitzats a través d’aquesta web es realitzaran en euros independentment del mètode de pagament utilitzat durant el procés de compra.

Quan rebo la meva comanda?

Farmily reparteix les comandes tots els DILLUNS i DIJOUS entre 17h i 21:30h ja que com que necessitem collir els productes que et servirem, necessitem un temps prudent per poder preparar-te la comanda.

A quines zones geogràfiques envieu comandes?

Lliurem les fruites i verdures a domicili a tota la ciutat de Barcelona i algunes ciutats del Vallès Occidental i del Baix Llobregat. El repartiment es fa en furgonetes els dilluns i dijous a la tarda.

Què faig si algun producte no m’arriba en bon estat?

Envia’ns un missatge per whatsapp  al 623.36.15.41 o per correu electrònic a farmilyapp@gmail.com i t’oferirem una solució.

Es pot reservar producte, com per exemple calçots per temporada?

Treballem amb productes de temporada i proximitat. No cal reservar, sempre que estiguin els productes disponibles a la web, podran ser comprats i entregats.

Cada setmana canvieu productes?

El producte que oferim és producte de temporada, de tal manera que depenent de la temporada trobareu uns productes o uns altres a preus diferents. Tanmateix, si oferim productes destacats, us ho farem saber per les nostres xarxes socials i sortirà al butlletí de la comanda.

Quan feu referència a productes de KM0, d’on provenen?

Nosaltres treballem només amb agricultors de Catalunya (Baix Llobregat, Vallés Occidental i Maresme, etc..) Majoritàriament els productes són collits el mateix dia que arriben a casa dels nostres clients, així podreu apreciar la qualitat del producte senzillament al tacte i l’olor, no hi ha res com un producte fresc.

Doneu una ullada als agricultors que treballen amb nosaltres: AGRICULTORS

Tots els productes tenen certificació ecològica?

No sempre. Quan els productes ecològics no compleixen els nostres estàndards de qualitat (bé perquè el punt de maduració no és l’adequat, o el sabor no és bo…) els substituïm per uns altres d’agricultura tradicional.

Comptem amb una xarxa d’agricultors amics de tot el país que ens ajuden a tenir una oferta variada. La fruita i verdura que servim es produeix exclusivament a Catalunya. Gràcies a ells podem dir que oferim el millor de cada hort. Són agricultors que comparteixen els nostres criteris de qualitat i conreen amb mètodes naturals d’agricultura ecològica o tradicional.

Són més cars els productes ecològics?

Sí. Els productes que moltes vegades trobes més barats al súper estan pensats per créixer ràpid i en grans quantitats, utilitzant diversos tipus de fertilitzants.

Els productes que entreguem es cullen en el punt òptim de maduració i no s’emmagatzemen durant setmanes en cambres frigorífiques. Utilitzem mètodes tradicionals i respectem els cicles naturals per impulsar la protecció i millora del medi ambient, dels recursos naturals, de la diversitat genètica i de la conservació del sòl i del paisatge.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Si ets agricultor i conrees productes ecològics i de qualitat, i t’agradaria col·laborar amb nosaltres, pots enviar-nos un email a farmilyapp@gmail.com.