Farmily, un projecte fet realitat

Hola, sóc l’Eduard, el fundador de Farmily i m’agradaria compartir amb tu com Farmily va passar d’una simple idea a un projecte fet realitat.

Em presento. Sóc una persona preocupada pel que menjo i per la sostenibilitat. Crec que una cosa tan senzilla com és alimentar-se, no és el simple fet d’ingerir nutrients, sinó que és molt més que una acció bàsica. Penso que menjar és la millor manera de gaudir amb amics o familiars i a la vegada de cuidar la nostra salut. A més, és el millor canal per generar un impacte positiu. Fent petits canvis en com ens alimentem podem aconseguir canvis a gran escala en la manera que produïm, consumim i generem residus.

El 2019 treballava en una startup a Barcelona. M’encantava estar en un ambient jove, dinàmic i on aprenia molt, però, malauradament, no tenia massa de temps per anar al mercat a comprar. La compra al supermercat em resultava monòtona i gens atractiva per culpa d’una manca total d’informació i traçabilitat. Per aquest motiu, un amic meu i jo vam decidir contactar a agricultors dels voltants de Barcelona i oferir per WhatsApp els seus productes.

El resultat va ser una sorpresa. En pocs dies molta gent ens havia contactat i el feedback que teníem era espectacular. La gent volia més productes i més freqüència d’enviaments sense perdre el concepte de proximitat ni la frescor dels aliments acabats de collir. Així que vam posar-nos a treballar de valent per optimitzar la logística i la gestió de les comandes. Poc després vam llençar la nostra pàgina web des d’on tothom pot conèixer els productors i pot gaudir dels millors productes fins el dia d’avui. I seguim treballant per créixer encara més!

Benvingut a la Farmilia!

La nostra essència és la importància de…

COMPRAR LOCAL

Per dinamitzar l’economia local i assegurar un futur just pels agricultors de la zona.

CONSUMIR DE TEMPORADA

Per ser més sostenible, ja que no s’ha de forçar cap clima ni cap condició per aconseguir el producte.

ENTREGAR SENSE PLÀSTICS

Per minimitzar al màxim el residu que deixem al planeta i contribuir a la reversió de l’emergència climàtica.

MENJAR FRESC

Per aconseguir el sabor de veritat de cada producte, ja que ha estat recollit en el seu punt òptim de maduració.

Estiguem en contacte a les xarxes!